Størrelsesguide

Her er den generelle størrelsesguiden for våre produkter, men vær obs på at det ligger spesifikke anbefalinger under hvert produkt som kan variere litt. Det kommer av at vi har brukt ulike stoffer som har ulik stretch og som derfor kan oppleves litt forskjellig i størrelsen.

Jevnt over er underdelene våre gode i størrelsen og overdelene normale i størrelsen. Jakkene har en tettsittende fasong så du kan fint ta en størrelse større hvis du liker dem littegrann romsligere.

Anbefalingene våre i guiden er basert på en god fit, som skal sitte godt på under trening. Dersom du havner mellom to størrelser i tights så kan du fint ta den minste.

Ta kontakt hvis du er usikker. Ellers har vi også gratis bytte av størrelser :-) 

 

Les hva kundene sier om oss:

★★★★★

Jeg er Pilates-lærer og jeg har mange tightser, men jeg hadde aldri hatt så flotte og behagelige tightser som disse 👍 Jeg elsker å bruke dem under min pilatesøkt !!

Marianne K.

Norway

★★★★★

I LOVE my Loveit Sweater.
I have the sweater in colours lavender and sea green. Next on my shopping list is a black one💝
I have washed it several times and it is just as nice❣️

Mona G.

Sandnes, Norway

★★★★★

Elsker hvor myk den føles og hvor bra den ser ut! Elsker mønsteret! Veldig glad for kjøpet mitt! Veldig rask levering og utmerket service. Jeg kommer til å kjøpe igjen🥰

Jane D.

Norway

★★★★★

Veldig behagelig å trene i, ingen sømmer som gnikker og svetten absorberer supert, og du føler deg velkledd og fin 😃👍

Bente

Norway

★★★★★

Svært fornøyd med kjøp!
Rask levering og god service. Treningsklær av god kvalitet, behagelig materiale med fint mønster, som holder seg fint etter flere vask! God passform og normal i størrelse :) Jeg handler garantert her igjen. Anbefaler å prøve ;)

Kristin

Norway

★★★★★

Oversiktlig nettbutikk med fine bilder av produktene og informative beskrivelser. Enkelt å bestille og topp service👍

Evy B.

Sola, Norway

★★★★★

Kjempegod kvalitet og rask levering! Min nye yndlingsbutikk å handle treningstøy i. Veldig god service, superglad for rask og god hjelp da jeg lurte på noe. Nydelige stoffer, vil ikke ta av meg buksen!

Solveig F.

Oslo, Norway