RETUR

Heart of Lule - RETUR

Hos Heart of Lule har du 30 dagers returrett.

Alle pakker hos oss inneholder nå ferdig printede returlapper med Bring/Posten. Ta en ekstra titt i posen, dersom du ikke umiddelbart ser den. 

Den må leveres inn til Posten/Post i butikk - retursted

Dersom du ikke finner returlappen, så kan du lage din egen returlapp via Posten, følg da anvisning nedenfor (punkt 4 - merket blå):

BYTTE:
Vi har gratis bytte. Ønsker du å bytte kjøpet ditt så legger du inn ny bestilling i nettbutikken og skriver det nye bestillingsnummeret inn på returskjema (Du kan benytte kode: frakt - for fri frakt ved bytting) Når vi mottar returen din så vil vi tilbakebetale beløpet på varen(e) du returnerer.

 

SLIK GJØR DU:

1. Vennligst fyll ut og vedlegg returskjemaet som ligger i pakken du mottok
2. Pakk varen - bruk gjerne forsendelsesposen, den kan med fordel brukes flere ganger. Returlappen klistres utenpå.
3. Lever pakken på nærmeste postkontor eller post i butikk.

4Dersom du ikke finner returlappen: Klikk på denne linken for å opprette retur og motta returlapp på mail: https://heart-of-lule.kunderetur.no/


Pakken er sporbar ved bruk av våre etiketter.

 

RETUR (penger tilbake):
Varen returneres med merkelapper og i samme stand som da du mottok den.
Hvis du angrer på kjøpet og benytter vår forhåndsbetalte returetikette, trekker vi fra NOK 59 fra verdien av din returordre, dette for å dekke en del av frakt kostnaden. 


REKLAMASJON:
Hvis varen har feil eller mangler så kontakter du oss på kontakt@lule.no og så avtaler vi videre

 

Skriv en mail til kontakt@lule.no for hjelp, spørsmål eller konkrete tilbakemeldinger!

 

Du vil få en epost fra oss så snart vi har behandlet din retur, merk at dette kan ta fra 7-14 dager, avhengig av tidspunkt for innlevering, røde dager, helg, postens leveringstid etc.  

 

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen, eller Vipps dersom du har betalt via appen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Husk retur/bytte innen 30 dager.

Vilkår:

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes  tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. 

En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss på kontakt@lule.no

Les hva kundene sier om oss:

★★★★★

Jeg er Pilates-lærer og jeg har mange tightser, men jeg hadde aldri hatt så flotte og behagelige tightser som disse 👍 Jeg elsker å bruke dem under min pilatesøkt !!

Marianne K.

Norway

★★★★★

I LOVE my Loveit Sweater.
I have the sweater in colours lavender and sea green. Next on my shopping list is a black one💝
I have washed it several times and it is just as nice❣️

Mona G.

Sandnes, Norway

★★★★★

Elsker hvor myk den føles og hvor bra den ser ut! Elsker mønsteret! Veldig glad for kjøpet mitt! Veldig rask levering og utmerket service. Jeg kommer til å kjøpe igjen🥰

Jane D.

Norway

★★★★★

Veldig behagelig å trene i, ingen sømmer som gnikker og svetten absorberer supert, og du føler deg velkledd og fin 😃👍

Bente

Norway

★★★★★

Svært fornøyd med kjøp!
Rask levering og god service. Treningsklær av god kvalitet, behagelig materiale med fint mønster, som holder seg fint etter flere vask! God passform og normal i størrelse :) Jeg handler garantert her igjen. Anbefaler å prøve ;)

Kristin

Norway

★★★★★

Oversiktlig nettbutikk med fine bilder av produktene og informative beskrivelser. Enkelt å bestille og topp service👍

Evy B.

Sola, Norway

★★★★★

Kjempegod kvalitet og rask levering! Min nye yndlingsbutikk å handle treningstøy i. Veldig god service, superglad for rask og god hjelp da jeg lurte på noe. Nydelige stoffer, vil ikke ta av meg buksen!

Solveig F.

Oslo, Norway